Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η αποστολή Απόλλων 20.


 Το Πρόγραμμα Απόλλωνα έληξε επίσημα το 1972 με το Apollo 17 είναι η
τελευταία αποστολή στο φεγγάρι και πίσω. Ωστόσο, η NASA είχε προγραμματιστεί τρεις περισσότερες αποστολές, Απόλλων 18, Απόλλων 19 και Απόλλων 20. Σύμφωνα με τους θεωρητικούς συνωμοσίας, ο αποστολές Apollo είχε ανακαλύψει αρχαία τεχνητές δομές στο φεγγάρι και ήθελε να τα εξερευνήσουν χωρίς δημόσια γνώση.



Απόλλων 20 θεωρείται ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συγκάλυψη των ΑΤΙΑ στην ιστορία. Το 2007, διάφορα βίντεο έχουν ανεβάσει στο YouTube και ο χρήστης που τους παρέχονται ισχυρίστηκε ότι ήταν πλάνα από τον Απόλλωνα 20. Τα κοκκώδη βίντεο (τα παρακολουθήσουν κάτω από αυτό το άρθρο) ήταν προφανώς πιάστηκε σε φιλμ 16 mm και να δείξει το εσωτερικό της μονάδας διαταγή του Απόλλωνα 20 καθώς και ό, τι φαίνεται να είναι η περίπλοκη αρχιτεκτονική μιας μακράς έρημη πόλη σεληνιακό.




Ο ίδιος προσδιορίζονται ως πρώην αστροναύτης William Rutledge και σύμφωνα με τον ίδιο, η αποστολή έλαβε χώρα το 1976 ως μυστικές σοβιετικές-αμερικανική κοινοπραξία .

Είχε επιλεγεί να αποτελέσει μέρος της ομάδας λόγω του ότι είναι άθεος, που ήταν ένα σπάνιο μεταξύ των αστροναυτών στο τη δεκαετία του 1970.

Γιατί η NASA χρειάζονται κάποιον που δεν πιστεύουν στο Θεό για αυτή την αποστολή; Θα μπορούσε ένας πιστός έχουν χάσει την πίστη του;

Rutledge, δήλωσε ότι το Apollo 14 αποστολή είχε περάσει πάνω από τη νότια πολική της Σελήνης, παρατηρώντας πολλά εγκαταλελειμμένα πλοία χώρο και τις πόλεις που αποτελείται από πανύψηλα δομών.

Το Apollo 20 προσγειώθηκε κοντά στο Delporte κρατήρας και η αποστολή του ήταν να διερευνήσει ένα πούρο σε σχήμα πλοίου μητέρα που είχε εγκαταλειφθεί για 1,5 εκατομμύρια χρόνια.

Οι παρακάτω εικόνες είναι στη διάθεσή μας χάρη στην Ramistrip.com

Ο αλλοδαπός διαστημόπλοιο στη Σελήνη εκτιμάται ότι είναι 11056 πόδια (3.370 μέτρα) μήκος:
















Μπορείτε να επισκεφθείτε Ramistrip.com για περισσότερες εικόνες.

Μόλις στο εσωτερικό, οι αστροναύτες βρήκε δύο σώματα εξωγήινων. Το αρσενικό ήταν νεκρός, αλλά διατηρούνται έτσι ώστε να ανακτηθεί το θηλυκό , που ονομάστηκε Μόνα Λίζα.




Είχε ένα ανθρωποειδές σώμα, έξι δακτύλων και τα χαρακτηριστικά της ήταν παρόμοια με εκείνα ενός ανθρώπου, αν και δεν είχε ρουθούνια.



Rutledge περιγράφεται της ότι βρίσκονται σε κατάσταση αναστολής animation, ούτε νεκρή ούτε ζωντανή. Ήταν που συνδέονται με τις πιλοτικές ελέγχους του διαστημοπλοίου, με αρκετούς σωλήνες πηγαίνει μέσα στο σώμα της και υπαγόταν σε ένα κερί-όπως ουσία.

Ήταν έφερε πίσω στη Γη και υποψιάζεται ότι αναβίωσε και διατηρείται κάπου μυστικό σε αυτή τη μέρα . Το αρσενικό επίσης έφερε στη Γη και η αυτοψία έγινε σε αυτόν.

Οι αστροναύτες ανακτηθεί ποια τεχνολογία θα μπορούσαν και ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο σπίτι.

William Rutledge είναι 78 ετών και ζουν σήμερα στη Ρουάντα. Λόγω της ηλικίας του, ο ίδιος λέει ότι δεν αισθάνεται να απειλείται από το απόρρητο που ορκίστηκε κατά το χρόνο της αποστολής.

Δήλωσε επίσης ότι δεν είναι μέχρι τη NASA ή κανέναν για το θέμα αυτό για να κρατήσει τα πράγματα αυτού του μεγέθους κρυμμένο από τα υπόλοιπα του κόσμου.

Τα ακόλουθα τρία βίντεο είναι δήθεν από το Apollo 20 αποστολή (στο πρώτο βίντεο βλέπουμε τα ερείπια ενός εγκαταλειμμένου πόλη στη Σελήνη, στο δεύτερο βίντεο το πούρο σε σχήμα UFO, και στο τρίτο βίντεο οι φορείς δύο ανθρωποειδές εξωγήινοι: ένα πολύ καλά διατηρημένο αποθανόντος αρσενικό και ένα θηλυκό, που είναι ακόμα ζωντανός, αλλά σε αναστολή animation και καλύπτεται από μία κηρώδη ουσία):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου