Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες Συνέλληνες και Συνελληνιδες σας χαιρετώ.
Η πατρίδα μας δεν είναι πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της που βιώνει συνθήκες πτώχευσης, απαξίωσης και παράδοσης της εθνικής της κυριαρχίας.

Είναι η πρακτική που εφαρμόζεται για να απομυζούν ολοσχερώς τον εθνικό μας πλούτο, ιδιωτικό και δημόσιο, που παράγεται κατά περιόδους ώστε να παραμένουν οι άνθρωποι στον θανάσιμο εναγκαλισμό ενός ανύπαρκτου χρέους, το οποίο δημιουργείται με σχέδιο στοχευμένα και με πρωταγωνιστές πάντα τα παθογενή ανθρωπόμορφα όντα και το εκάστοτε προδοτικό πολιτικό-κομματικό κατεστημένο.

Αυτή η πρακτική που εφαρμόστηκε, έχει πίσω της πολύ μεγάλη ιστορία. Ενώ η πατρίδα μας έχει βγει σήμερα κυριολεκτικά στο σφυρί και ξεπουλιέται στ΄αρπακτικά, που καραδοκούν να κατασπαράξουν, κάθε υγιές κύτταρο της, αφανίζοντας οτιδήποτε ελληνικό υπάρχει, με πρόσχημα την οικονομική χρεοκοπία εμείς ως ελληνικός λαός γνωρίζουμε ότι αυτό είναι μία εικονική πραγματικότητα στηριγμένη σε ένα τεράστιο ψεύδος.

Είναι τεράστιο το ψεύδος , επειδή ως Έλληνες πολίτες με κληρονομική ελληνική εθνική ιθαγένεια, έχουμε αποδεδειγμένα έναν αμύθητο κληρονομικό πλούτο. είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας που ως Έλληνες γνωρίζουμε τα κληρονομικά δίκαια μας, γνωρίζουμε ότι η καταδυνάστευση είναι στηριγμένη σε εικονική πραγματικότητα δια να μας απομονώνουν από το περιβάλλον μας το αξιακό και το βιοτικό. Σεβόμενοι το έθος του γένους μας στην νομοτελειακή του προσέγγιση, θέτουμε τον θεμέλιο λίθο της πραγματικής δημοκρατίας.

Για ποσό ακόμα Συνέλληνες θα δεχόμαστε να σέρνεται η χώρα μας πενόμενη, καταχρεωμένη, ο κόσμος να τρώει από σκουπίδια, τα παιδιά μας να ξενιτεύονται χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον και οι γέροντες να μαραίνονται στη ντροπή, δηλώνοντας ότι δεν έχουν ζήσει χειρότερο εξευτελισμό, ούτε καν κατά την περίοδο της κατοχής.
Έτσι αποφασίσαμε σήμερα, ν' αναλάβουμε, τις ευθύνες μας ως πολίτες - οπλίτες δια να επιβάλουμε την διάρθρωση της δίκαιης πολιτείας, αναστρέφοντας την καταστροφική πορεία του ελληνισμού με την ίδρυση του Πολιτικού  Φορέα <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>.ΤΡΟΙΚΑ, ΔΑΝΕΙΑ, ΧΡΕΗ, ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΛΟΥΚΕΤΑ, ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ, ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΣΡΟΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ...
Όλα αυτά πρέπει να πάρουν ένα τέλος....τώρα ήρθε η ώρα εσύ Έλληνα πολίτη να αποφασίσεις πώς Θέλεις να ζήσεις και που, το οφείλεις στην πατρίδα σου και στα δημιουργήματα σου(απογόνους)... Αποφασισμένοι να εδράσουμε σε γερά θεμέλια, την αμιγώς Ελλήνων πολιτεία, π ρ ο β α ι ν ο υ μ ε με την παρούσα δήλωση, στη μεγαλειώδη εξαγγελία της συνενώσεώς μας, ως των απανταχού της γης ελευθέρων Ελλήνων, μακριά από «δόγματα, κόμματα, χρώματα», υποσχόμενοι την εγκαθίδρυση της «Ελλήνων πολιτείας», η οποία θα συντονίζεται και θα λειτουργεί, βάσει συγκεκριμένων Ελλάνιων Πρωτοκόλλων - 12 άξιες, 18 αρχές και 3 πολιτειακούς νομούς - και θα διοικείται μόνο  με αξιοκρατία, σεβόμενη την ισοτιμία, ισηγορία και ισοπολιτεία, ώστε να διαχυθεί απρόσκοπτα το Ελλάνιον φως, εις τον πλανήτη μας.
Δώσε μου την ΕΝΤΟΛΗ-ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ σε μένα και τον φορέα σου Ελλήνων Συνέλευσις για να την ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ..
Δεν είμαι Πολιτικός, είμαι αυτός που Πρέπει, την ώρα που Πρέπει, με αυτά που Πρέπει, για να κάνω αυτό που Πρέπει, για μια Ελλάδα Ελεύθερη με Αρχές, Αξίες και Πλούτο....
Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε πλέον διαχείριση Πλούτου και όχι Χρέους και να Αποδώσουμε Δικαιοσύνη δημιουργώντας την Ελλήνων Πολιτεία μια πολιτεία Δικαίου...

Με μεγάλη μου τιμή.....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου