Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΚΙΣ.. Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ"..ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΚΙΣ.. Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ"..ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ₪₪₪₪₪

Τα ΦΕΚ που κάνουν το ΚΙΣ Ν.Π.Δ.Δ. Τα ΦΕΚ που κάνουν το ΚΙΣ Ν.Π.Δ.Δ. Τα 3 αυτά ΦΕΚ του 1920, 1930, 1978 κάνουν το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου
Αναρωτιέται κανείς λοιπόν... από που και ως που;
Το 1920 πρωθυπουργός ήταν ο Βενιζέλος, το 1930 ο Παπανδρέου, το 1978 ο Καραμανλής. Για την καταγωγή του Βενιζέλου κάντε κλικ ΕΔΩ, για την σχέση του Παπανδρέου με το Εβραϊκό Στοιχείο κάντε κλικ ΕΔΩ

Και άλλα ΦΕΚ στο φως που κάνουν το ΚΙΣ Ν.Π.Δ.Δ. Σε προηγούμενο άρθρο (που θα βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ) είχαμε αναρτήσει 3 ΦΕΚ που κάνουν το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, Νομικό Πρόσωπο Δημόσιου Δικαίου, δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, τώρα σας παραθέτουμε ακόμα 3 ΦΕΚ.
δείτε τα ΦΕΚ:
σημείωση 1η: Από που και ως που Κράτος το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο;
σημείωση 2η: πρώτος ο Εβραίος Βενιζέλος το 1920 έκανε το Κ.Ι.Σ. Ν.Π.Δ.Δ (δείτε σχετικά με την καταγωγή του ΕΔΩ). ακολούθησε το 1930 με νέο ΦΕΚ ο Γ. Παπανδρέου ο οποίος ήταν νυμφευμένος με την ΠολωνοΕβραία Σοφία Μινέικο (μαμά Ανδρέα), το 1945 ο Πέτρος Βούλγαρης, το 1951 , Ο Σοφοκλής Βενιζέλος (γιος του Ελευθέριου). Το 1969 ο Γ. Παπαδόπουλος έβγαλε νόμο με τον οποίο έβαζε λουκέτο σε ολιγομελής Κοινότητες, και τέλος το 1978 ο Εθνάρχη..ς Κ.Καραμανλής. Φυσικά δεν λείπει και ο "Βασιλεύς των Ελλήνων" που ως γνωστόν Έλληνας δεν είναι, αλλά είναι Περιούσιος κάποιας φωλιάς του εξωτερικού.
σημείωση 3η: Το Κ.Ι.Σ. διορίζεται υπό του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων το 1945... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Ρότσιλντ Εθνική Τράπεζα και "Ελληνικό" Κράτος
Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Το 1821 στην Ελλάδα έλαβε χώρα η επανάσταση των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με πρωτεργάτες τον Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Υψηλάντη, Καραΐσκάκη, Κανάρη, Μπουμπουλίνα κτλ. Οι Γνωστές παρεμβάσεις των ξένων και των εδώ ανδρείκελων τους, έφεραν ως αποτέλεσμα το 1831 την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. Εκεί ουσιαστικά τελειώνει η προσπάθεια των Ελλήνων για ένα πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος. Όσοι σκέφτηκαν "μα από τοτε είμαστε ένα ελεύθερο Κράτος" δεν έχουν παρά να λάβουν υπόψιν τους τα παρακάτω στοιχεία.
-----------
Ευρετήριο:
Μέρος 1ο: H παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα
Μέρος 2ο: Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) και Ρότσιλντ
Μέρος 3ο: Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) γίνεται ΝΠΔΔ
Μέρος 4ο: Όθων (Otto), σύσταση ΕΤΕ και Ρότσιλντς
Μέρος 5ο: Επεξήγηση του Τραπεζικού συστήματος
Μέρος 6ο: Τα ΦΕΚ περί Εθνικής Τραπέζης
Μέρος 7ο: Χρονολόγιο Εθνικής Τραπέζης
Μέρος 8ο: Χρήσιμα ως προς την ενημέρωση μας οπτικοακουστικό υλικό
Μέρος 9ο: Ντοκιμαντέρ που επεξηγούν το ΧρηματοΠιστωτικό Σύστημα
Μέρος 10ο: Δείτε που είναι το σπίτι των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα
Μέρος 11ο: ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ЭЄ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ


Δεν ειναι μόνο στην Ελλάδα το "καρκίνωμα" ειναι σε σχεδόν ολα τα κράτοι του κόσμου. Ομως τη ΚΙΣ τη θεωρουν οι Ελληνες εβραίους, δεν ειναι εβραίοι, ειναι ασκενάζι οπως η Τούρκοι, ειναι οι απόγονοι των Ικσως που εκλεισε στις πύλες ο Μ. Αλέξανδρος. Αυτο πρέπει να διευκρινειθεί.
.... και ειναι υβρίδια, καμία σχέση με τους εβραίους.
και ειναι οι απόγονοι των Υκσώς και ειναι υβρίδια, αυτο ειναι σημαντικό να το καταλάβει επι τέλους ο κόσμος και οι Ελληνες.
και σε αυτο το βίντεο λέει Dan πια ειναι η διαφορά στο αίμα μεταξύ καζάρων και και των υπολύπων ανθρώπων. Και αποδίχνει οτι οι καζάριοι δεν ειναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τα ανώτερα αισθήματα και το αισθητηκό τους σώμα, χρησιμοποιούν μόνο το νοητικό τους. Γιαυτό και δεν αισθάνονται τίποτα οτα σφαγιάζουν εκατομμίρια ανθρώπους, 
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ.
https://www.youtube.com/watch?v=1Dy-C4yxkr0

Προεδρικό Διάταγμα 182 του 1978
Τα Προνόμια των Σιωνιστών στην Ελλάδα!!!
Το ξέρετε ότι όλοι οι πολίτες της Ελλάδας(συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού), είμαστε πολίτες Β΄ κατηγορίας;
Ξέρετε σ’ αυτή τη χώρα, ποιοι είναι αυτοί που απολαμβάνουν οικονομικά προνόμια που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, δεν τα δικαιούται; Μα φυσικά οι εβραίοι.
Διαβάστε αποσπάσματα από τη μονογραφία του Ι. Χαραλαμπόπουλου, «Σιωνισμός και Εθνικές Τραγωδίες» για να πληροφορηθείτε και να καταλάβετε ότι το νεοελληνικό κράτος, «δουλεύει» γι’ αυτούς, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρουν κανένα:
……«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) λειτουργεί στη χώρα μας κάτω από συνθήκες τέτοιες, που προσβάλλουν βάναυσα την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Συνιστά « κράτος εν κράτει» μέσα στην καρδιά της Ελλάδας και αυτό συμβαίνει όχι απλά με την ανοχή αλλά με την υπόθαλψη του πολιτικού καταστημένου. Εάν αναλογισθεί κανείς ότι το Κ.Ι.Σ. αποτελεί τον πυρήνα των ευρισκόμενων στην Ελλάδα σιωνιστών, καθώς σύμφωνα με δήλωση μεταστάντος προέδρου του Ι. Λόβιγγερ (Περιοδικό «Χρονικά», Ιανουάριος 1985) «Ο εν Ελλάδι εβραϊσμός υπήρξε ανέκαθεν σιωνιστικός», σε συσχετισμό με τη δήλωση του ιδίου ότι «ο σιωνισμός συνιστά ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα», διαφαίνεται ευκρινώς η επικινδυνότητα της εβραϊκής παρουσίας στον ελλαδικό χώρο.


Ήδη από το 1946, ανασυστάθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, με αρχική του αξίωση να μεταβληθεί ο Αστικός Κώδικας. Η αλλαγή του αυτή, είχε ως βασικό στόχο τη ψήφιση ειδικού νόμου, βάσει του οποίου οι περιουσίες των αποθανόντων εβραίων, χωρίς συγγενείς, περιέρχονταν στο Κ.Ι.Σ. χωρίς μάλιστα αυτό να υποχρεούται να πληρώσει φόρο κληρονομιάς…..

…..Αξίζει να διερωτηθεί κανείς γιατί το πολιτικό κατεστημένο κατέστησε το Κ.Ι.Σ. Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και ακόμη γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψήφισε το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κ.Ι.Σ. αποκτά δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.«ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…..

…..Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά.

Μπορεί κανείς να φανταστεί να λειτουργεί στο Ισραήλ «Κεντρικό Ελληνικό Συμβούλιο», το οποίο να αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Ισραηλινού κράτους και οι εν Ισραήλ ευρισκόμενοι και διαμένοντες Έλληνες να υπάγονται απευθείας στο Συμβούλιο αυτό, παρακάμπτοντας πλήρως το Ισραηλινό κράτος;

Θα μπορούσε μάλιστα να υποστηριχθεί, χωρίς κανένα απολύτως ίχνος υπερβολής, ότι οι κατά τόπους ισραηλινές κοινότητες στην Ελλάδα, αποτελούν αυτοδιοικούμενες κοινότητες, υπαγόμενες σε μία «ομοσπονδιακή κυβέρνηση» – διοίκηση, αυτή του Κ.Ι.Σ. ασκώντας κατ’ ουσίαν διοίκηση κρατικής εξουσίας….

……Και μόνο η προκλητική, παράνομη και καταχρηστική λειτουργία του Κ.Ι.Σ. εντός της ελλαδικής επικράτειας, καταδεικνύει το βαθμό της υποδουλώσεως του ελλαδικού κράτους και των οργάνων του στον σιωνισμό, αφού οι εβραίοι έχουν προνόμια τα οποία ουδείς έτερος ξένος και πρωτίστως ουδείς Έλλην πολίτης, Έλλην από απόψεως βιολογικής- φυλετικής, ψυχικής, έχει»…..


Πηγη: http://ofis66.blogspot.gr/2013/01/blog-post_191.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου