Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΡΩΣΟΙ “ΕΞΑΕΡΩΣΑΝ” ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΩΫΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !! ΔΥΟ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ !! (Βίντεο)

 


ΑΛΦΕΙΟΣ : ( σατιρικόν ) ΔΥΟ ΒΛΗΜΑΤΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ !!!

Σε ανακοίνωση του το ΝΑΤΟ, είχε επισημάνει ότι η Ουκρανία είχε ήδη λάβει σημαντική ποσότητα οπλικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων πυραύλων Javelin και αντιαεροπορικών πυραύλων…

Τι όπλα “είχε στείλει” ο Μωϋσής Μητσοτάκης στους Ουκρανούς … τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, τα οποία προέρχονταν από κατασχέσεις , αντιαρματικά και συγκεκριμένα όπλα τύπου RPG-18 , πυρομαχικά, όπως ρουκέτες 122 χιλιοστών G-2000.

……………………………………

Φαίνεται ότι η αποθήκη που τα έκρυβαν «εξαερώθηκε» σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ρωσικά μέσα.​​​​​

Ο ρωσικός Στρατός φαίνεται ότι παρακολουθούσε τις οδούς μεταφοράς των όπλων αλλά και για το μέρος που αποθηκεύτηκαν. Τα υπόλοιπά ήταν θέμα χρόνου.

Έτσι κάνουν πράξη τις προειδοποιήσεις τους για χτυπήματα αποθηκών και κονβόι των δυτικών καθώς μέσω του ΥΠΕΞ τους οι Ρώσοι είχαν πει ότι «Θα κτυπήσουν την στρατιωτική βοήθεια που στέλνουν διάφορες στο ουκρανικό καθεστώς», δηλαδή τις χώρες του ΝΑΤΟ και μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ειδικά αυτή που περιλαμβάνει επιθετικά όπλα, όπως οι ρουκέτες των 122 χλστ. που έστειλε για τα ουκρανικά ρουκετοβόλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

……………………………………….

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:36

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:56

…………………………………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου