Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ (ΜΕΡΟΣ Β’)

 

Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ (ΜΕΡΟΣ Β’)

Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ (ΜΕΡΟΣ Β')
Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ (ΜΕΡΟΣ Β’)

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤAI Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕVΔΟΥΣ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ, ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ,ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Ο Κ.ΤΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Το  πρόγραμμα  που  αναπτύσσεται  κατωτέρω  είναι  στηριγμένο  επάνω  στις οικονομικές  προσφορές  του  Αρτέμη  Σώρρα  προς  την  Κυρίαρχη  Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει  κατατεθεί  στα  Ταμεία  Κληρονομικών  Κεφαλαίων  των  αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων.  

 

 

Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα  περιέλθουν  στα  χέρια  μας  όταν  τους  θεσμούς  του  κράτους  μας  τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας  «Ελλήνων Συνέλευσις - Ε.ΣΥ.».  


 1.2.     Τα σχολεία χωρίς κανένα οικονομικό περιορισμό θα έχουν ότι κάθε

σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή απαιτεί για την επίτευξη του σκοπού

τους  μέχρι  θέατρα  για  παραστάσεις  μάθησης  όπως  μας κληροδότησαν  οι  προγονοί  μας.  Αυτό  σημαίνει  ότι  το  σχολείο  θα ικανοποιεί  και  θα  αναπτύσσει  όλη  την  δημιουργική  ικανότητα  των Ελληνόπουλων.    Εκτός  από  την  παιδεία  της  πνευματικής  μάθησης κάθε σχολείο θα έχει όλες τις υποδομές αθλοπαιδιών σε ατομικά και σε συλλογικά αθλήματα. Οι αθλητικοί σύλλογοι, τα σωματεία κλπ δεν θα  έχουν  λόγο  ύπαρξης  στην  Ελλήνων  Πολιτεία  εφόσον  θα ενσωματώνονται  από  λειτουργικής  άποψης  με  τα  σχολεία.  Σε οποιοδήποτε άθλημα έχει ταλέντο, έφεση ή  αρέσκεια το Ελληνόπουλο θα έχει την ευκαιρία να την εξασκεί εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου του.  

1.3.     Αυτό βέβαια προϋποθέτει τον πλήρη εξοπλισμό και την απαραίτητη

στελέχωση από τους ικανότερους εκπαιδευτές - προπονητές για κάθε συγκεκριμένο άθλημα.  Έτσι θα υπάρχει μια ταυτόχρονη παιδεία των Ελληνόπουλων και στο σώμα και στο πνεύμα γιατί και τα δύο πρέπει ταυτόχρονα να γυμνάζονται.   

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου